Det är mycket nytt och spännande som händer hos oss i BRFGruppen just nu, bland annat har vi jobbat på med massa nya funktioner och förbättringar i BoStyret som nu finns redo att användas.

Vi har gjort många förbättringar, men också nya funktioner (som du kan läsa mera om nedan), bland annat:
* Felanmälan – Få kontroll på vad som felanmäls i fastigheten
* Leverantörer – Lägg in kontaktuppgifter till alla era leverantörer
* Parkeringsplatser – Håll koll på vem som har vilken plats

Här är några av de förbättringar vi gjort:

Avancerad filuppladdning

Nu är det enkelt att ladda upp flera filer samtidigt i BoStyret. Du ser tydligt hur stor del av filen som laddats upp.

Tips! Du kan nu även dra och släppa filer direkt in i webbläsaren, tillexempel från skrivbordet. När du drar in filerna i webbläsarfönstret ser du ett rött område där du släpper för att ladda upp.

Utökad säkerhet – HTTPS

BoStyret använder nu en säker anslutning med SSL-certifikat, samma teknik som bl.a. Internetbanker och andra stora företag använder för att säkra sina servermiljöer. All trafik mellan din webbläsare och våra servrar krypteras hela vägen. (Precis som förut tar vi också backup varje natt på alla era filer och er information.)

Prestandaförbättringar

Vi har jobbat mycket på att förbättra prestandan i BoStyret, de allra flesta sidorna laddar nu upp till 300% snabbare. Vi har även anpassat innehållet ytterligare för att förbättra prestandan när du använder BoStyret från din mobiltelefon eller surfplatta.

Påminnelser

Nu skickar BoStyret ett e-mail med påminnelse när en andrahandsupplåtelse går ut. Du kan under inställningar välja vilka påminnelser du vill prenumerera på.

Koppla filer direkt

Nu är det enkelt att från ett ärende, en andrahandsupplåtelse eller en lägenhet lägga till filer. Klicka på ”Lägg till fil(er)”-knappen och bocka i de filer du vill relatera.

Utökat kontaktregister

Nu visas alla kontakter på ett ställe. Filtrera och sortera snabbt fram kontaktuppgifter. I mobilen kan du som vanligt klicka på ett telefonnummer för att ringa.

Felanmälan – Ny funktion!

Ny modul där föreningens medlemmar kan felanmäla problem i fastigheten. Här får styrelsen kontroll på saker som går sönder ofta och kan förebygga dyra reparationskostnader i tid genom förebyggande underhåll.
Läs mer om Felanmälan här

Leverantörer på samma ställe – Ny funktion!

Hantera alla föreningens leverantörskontakter här så blir de enkla att hitta. På så sätt spar både du och kommande styrelser tid på att slippa leta efter kontaktuppgifter. Läs mer om Leveratörsregistret i BoStyret

Parkeringsplatser – Ny funktion!

För föreningar som har parkeringsplatser finns nu en smart funktion för att hålla koll på kontrakten och vilka platser som är uthyrda. Läs mer om parkeringsmodulen i BoStyret.

Förändrad meny

Nu finns ”Register” i menyn som innehåller Kontakter, Lägenheter, Förråd, Andrahandsupplåtelser, P-platser och Leverantörer. Alla register samlas på ett ställe så att det blir lättare att hitta.