BoStyret - Digitalt styrelserum för föreningar

BoStyret – Ett digitalt styrelserum med ärendehantering!

BoStyret är ett kraftfullt och smart digitalt verktyg för föreningens styrelse

I BoStyret jobbar styrelsen smart och effektivt med ärendehantering, dokument, felanmälan, överlåtelser, avtal och mycket mer.

Börja arbeta smart idag!

BoStyret är ett digitalt styrelserum för bostadsrättsföreningen – en molnbaserad tjänst som gör styrelsearbetet enklare, effektivare och roligare. I BoStyret kan styrelsen samarbeta utan att träffas – via datorn, mobilen eller surfplattan. Smart, effektivt och enkelt!

Mobilanpassad design och öppet dygnet runt

BoStyret är byggt med responsiv design, vilket gör att tjänsten fungerar lika bra i telefonen eller surfplattan som i din dator. Är du ute på stan och behöver få tag i en medlem? Eller behöver du ta ett foto och ladda upp en bild som du vill koppla till ett ärende? Inga problem. Du når alla saker i BoStyret via mobilen eller surfplattan. Spara en genväg på din hemskärm så är BoStyret alltid bara ett klick (eller “tap”) borta. Det är enkelt att söka fram kontaktuppgifter till de boende och leverantörer. Det funkar när som helst och var som helst, varje dag, dygnet runt!

Inbyggd sökmotor

Hitta det du söker snabbt via den inbyggda sökmotorn. Allting är sökbart och ihopkopplat på ett logiskt sätt. Det gör att du snabbt kan se all historik som rör en lägenhet (ärenden, filer, protokoll, kontaktuppgifter, förråd, etc.).

Säkert

Säkerhet är något vi tar på stort allvar. Därför har vi vart noga med att se till att dina filer är säkra i BoStyret. All trafik mellan dig och BoStyrets servrar krypteras med HTTPS, samma teknik som t.ex internetbankerna använder.

Backup varje natt

Varje natt tar vi backup på dina filer i fall att någonting skulle hända med våra servrar.

Krypterad trafik

All trafik mellan din webbläsare och våra servrar är krypterad. Det här gör att ingen obehörig kan få tag i dina loginuppgifter eller filer. Vi sparar såklart heller inga lösenord i klartext.

Rättigheter och behörighetsnivåer för olika användare

I BoStyret kan ni ställa in vilken användare som ska ha tillgång till vilka funktioner. Ni kan till exempel låta fastighetsskötaren få ta del av ärenden och felanmälan, men inte styrelseprotokoll.

Exportera till Excel

Du kan när som helst exportera föreningens register i Excel-format eller CSV.

Och så till det finstilta …

Ni förbinder er inte till någonting i BoStyret och kan när som helst avsluta kontot. De 3 första månaderna är kostnadsfria för att ni ska kunna prova på alla funktioner.

BoStyret - system för bostadsrättsföreningar

*Kan utökas – 10kr/mån per GB
Priser angivna ex. moms.