BoStyret. Fotograf: Lina Vestman

Frågor & Svar

Vad är BoStyret?

BoStyret är ett digitalt styrelserum för bostadsrättsföreningen – en molnbaserad tjänst som gör styrelsearbetet enklare, effektivare och roligare.

Vi tog fram BoStyret för att vi själva behövde ett säkert och enkelt sätt att hantera alla ärenden, dokument, kontaktuppgifter och samtidigt ”automatiskt” dokumentera styrelsens arbete. BoStyret är laddat med massor av funktioner. Läs mer om BoStyret.

Vi har ju redan lägenhets / medlemsregister hos förvaltare X?

Toppen! De flesta av våra kunder har ekonomisk förvaltare som hjälper dem med medlemsförteckning. BoStyret är inte tänkt att ersätta ert medlems och lägenhetsregister, utan istället fungera som ett komplement.

När ni godkänner en medlemsansökan lägger ni in en överlåtelse i BoStyret, det tar bara ett par minuter. Då uppdateras alla kontaktuppgifter och ni har tillgång till dem direkt via mobilen, datorn eller surfplattan.

Dessutom får alla i styrelsen ett mail, ni får statistik över försäljningar och ni kan välja att automatiskt skicka information till förvaltaren om att namnbyte ska genomföras!

Hur kommer vi igång?

Registrering av föreningens konto samt den första användaren sker via app.bostyret.se/registrering. Läs i steg-för-steg-guiden och i manualen hur du går till väga.

Bjud sedan in dina styrelsekollegor till BoStyret. Vi föreslår att ni på nästa styrelsemöte skapar ärenden för de beslut som tas.
Tips! Glöm inte att sätta ”senast klar datum”, då får ni automatiskt en påminnelse via e-post.

Vem äger informationen som vi sparar i BoStyret?

Din förening äger och ansvarar för all information som sparas i BoStyret. Vi delar inte er information med andra utan er tillåtelse.

Är vår information säker i BoStyret?

Ja. Genom att vi använder säker anslutning med hjälp av https-protokollet är all kommunikation med BoStyret krypterad. Varje natt utförs säkerhetskopiering av all information som är lagrad i BoStyret. BoStyrets databaser ligger på servrar hos ett svenskt webbhotell. Om du av någon anledning behöver återställa information kan vi hjälpa till med det. Kontakta oss i så fall.

Om jag vill lämna BoStyret, hur får jag ut den sparade informationen?

BoStyret har exportfunktioner som gör att du får ut all information och filer. Kontakta oss så hjälper vi till.

Vilken bindningstid har vi?

Ingen. Fakturering sker kvartalsvis i förskott och ni kan närsomhelst säga upp abonnemanget så kommer det inga fler fakturor.

Vad kostar det?

Ni får tre gratis prova-på månader när ni registrerar er, därefter kostar BoStyret 449:- i månaden.