Kontakter och leverantörer

Alla kontaktuppgifter på ett ställe – Filtrera, sök och sortera

håll koll på kontakter och leverantörerBehöver du e-postadress eller telefonnummer till en medlem, revisorn eller den som brukar klippa gräset? Föreningens kontaktuppgifter sparas på ett och samma ställe. BoStyrets kontakter hittar du blixtsnabbt. Det är enkelt att filtrera och söka fram kontaktuppgifter till rätt person vare sig du surfar på mobilen eller sitter vid datorn.

Ring eller maila med ett tryck! I din mobiltelefon trycker du bara på ett telefonnummer för att ringa upp den du söker, på datorn klickar du snabbt på en e-postadress för att skicka ett mail.

Kontaktlistan uppdaterar sig självt

Alla kontaktuppgifter ni registrerar i lägenhetsdatabasen, överlåtelser och andrahandsupplåtelser hamnar automatiskt i kontaktlistan. Därmed är det lätt att få tag på en medlem, en hyresgäst eller en andrahandsboende.

Historik på före detta boende

Vem bodde i lägenhet X tidigare? All historik i BoStyret sparas så att du och kommande styrelser enkelt kan få reda på historisk information.

Komplettera med externa kontakter

Att ha pålitliga leverantörer man kan lita på är A och O för en förening. Lägg in kontaktuppgifter till era leverantörer i BoStyret så kan både ni och framtida styrelser ha nytta av dem och spara tid. Leverantörskontakterna blir automatiskt synliga i kontaktlistan och därmed når ni dem blixtsnabbt via mobilen eller datorn.

Koppla era avtal till föreningens leverantörer så blir det enkelt att se vilken överenskommelse ni har och om den fortfarande gäller. Framtida styrelser har därmed möjlighet att se vem som skött vad i fastigheten och de slipper lägga tid på att leta efter information.