Filer och dokument

Lagra föreningens filer på en säker plats

föreningens filer och dokument Filer lagras säkert i BoStyret. Vi krypterar all trafik mellan dig och vår server, och vi tar kontinuerligt backup på dina filer varje natt. Allt det här sköts automatiskt och det är ingen annan än styrelsens ledamöter som kan se eller använda era filer och föreningen är för all framtid ensam ägare till filerna.

Smart struktur och logik

BoStyrets dokumentlager fungerar som många andra moln-platser, som DropBox, Google Drive och Box, dvs ni bygger upp en mappstruktur som passar er. Men det finns en stor skillnad: i BoStyret kopplar du enkelt dokument till ärenden, lägenheter, förråd, aktiviteter med mera. Dessutom kan du märka upp filerna med meta-information. Därmed skapar ni en plattform där det är väldigt lätt att hitta det som rör exempelvis ett visst ärende eller en viss lägenhet.

Samarbeta med de andra i styrelsen

Med ett klick delar du enkelt filer med de andra i styrelsen. De får ett mail med fil-titel, meta-information och en länk så de snabbt når filen. Det går också att se vilka som du delat filen med. På så sätt kan du försäkra dig om att alla fått den information de behöver.

Det går att skapa kommentarer till så att viktiga noteringar kan göras. Om någon i styrelsen kommenterar en fil som du laddat upp, eller som du blivit tilldelad får du ett mail med kommentaren och en fil-länk.

Lagringsutrymme som går att utöka

Det ingår upp till 4GB* lagring i BoStyret, och om du vill ha mer utrymme går det att utöka.

Importera många filer

Det är enkelt att ladda upp många filer till BoStyret. Du kan antingen dra och släppa filerna direkt till en mapp, eller klicka på knappen ”Ladda upp filer”.
Om du har en större mängd filer i många mappar, och vill ha hjälp att importera dessa med bibehållen mappstruktur kan vi hjälpa dig med det. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Exportera filer

Om din förening vill lämna BoStyret av någon anledning går det att exportera filerna. Filerna är föreningens. Hör av er till oss så hjälper vi er med detta: kundtjanst@bostyret.se.